Bőr ülőgarnitúra

Bármilyen ülőgarnitúra vásárlása nagy döntés. Az autó és a ház vásárlása után többnyire ez a harmadik legnagyobb befektetés az életünkben. A minőségi ülők taróssága lehet 15-30 év is anélkül, hogy el kellene vinnünk a szervizbe, kereket cserélni vagy kicserélni az olajat. Ami pedig az élettartamát illeti, tovább fog számunkra kényelmet biztosítani mint az autó vagy bármilyen más legdrágább elektromos készülék.

Igen, a minőségi ülőgarnitúrák nagyon drágák.

A bőr ülőgarnitúra lehet olcsó is, de képzeljék csak el mennyire fogják gyűlölni, ha mindjárt a jótálási idő lejárta után egy elsüllyedt hajóroncsra fog hasonlítani. És a javítás annyiba fog kerülni, mint az új ülő az üzletben.  Ezért fontos előre megtanulni bizonyos tényeket a bőrről.  Így nem követnek el hibát és nem fizetnek ki  sokat alacsony minőségért vagy ráadásul bőrutánzatért. Olvasson tovább és tanuljon meg bőrülőgarnitúrát vásárolni.

A legjobb megoldás nem mindig a legolcsóbb is

Ha önnek az eladó 999,99 Eurós  bőr ülőgarnitúra  vásárlásánál azt fogja állítani, hogy ez a bőr kellemesen  meleg és sima, valószínű, hogy félre akarja önt vezetni. Végül az ülőt pokróccal lesz kénytelen letakarni, vagy inkább szívesebben fog ülni a szőnyegen. Ha a barátai megdicsérik milyen szép műbőr ülőgarnitúrája van, ne vegye ezt rossznéven. Az olcsó bőrök és a műbőr látszatra hasonlóan szépek. Nem kényszerítjük önöket drága ülőgarnitúra vásárlására, nem is ítéljük el azokat, akik olcsó ülőgarnitúrákat vásárolnak, csak annyit akarunk önöknek mondani, hogy nem mind bőr ami bőr.  Ugyanúgy mint a puha lucfenyőből nem gyártanak hidakat, papirból minőséges autókat, úgy olcsó bőrből sem lehet minőséges ülőgarnitúra.

Szerencsére nálunk vannak egyebek közt nagyon minőséges bőr ülőgarnitúra gyártók is. Megtalálni őket és meggyőződni a minőségről nem mindig könnyű dolog. A gyártók névsorát, akik meggyőznek bennünket a termékeik minőségéről  rendszeresen nyilvánosságra fogjuk hozni a „Referencia” rovatban.

A márkás ülőgarnitúra még nem biztos hogy minőségi

Hasonlóképpen mint a minőségi bőr, ugyanúgy fontos a szilárd váz, minőséges betét és a minőséges kézműves feldolgozás. Előfordulhat hogy a pamlag, ami 5000 Euróba kerül, a reális értéke csak 20% -a az árának, a maradék 80% csak a márka ára, vagy a modell tervezésének az ára, a bútortervező, vagy  az ügyes eladó  üzleti haszna. Ugyanígy márkás terméket venni jelentheti azt is, hogy átlagos terméket veszünk, mert sok világmárka gyárt gazdasági osztályt az eladás támogatására.