Ökológia

A zöld területeken gyakran ugyanúgy viselkedünk, mint ahogy a pénzintézetek viselkedtek eddig:  azonnali kielégülést keresünk, függetlenül a következményektől. A globális ökológiai válság hatásai egyre komolyabbá válnak és a természeti erőforrások túlfogyasztása a  bolygónk jövőjét fenyegeti.

Azon bőrfeldolgozók, melyeket a Royal Market képvisel  a világ vezető vállalataihoz tartoznak  a környezeti (ökológiai)  eljárások használatában a termelésnél és a logisztikánál. A kiváló minőségű bőr,ellentétben a többivel tartósabb,  mely önmagában is környezetbarát és  idővel száz százalékban újrahasznosítható. Bőr a húsipar egyik mellékterméke, az állatokat élelmiszer céljából tenyésztik és levágják, a bőrt pedig eladják a cserzőüzemeknek, ahol finomítják és átalakítják kész termékekké, mint a bútorok, ruházat, cipő, stb.

A Royal & Diamond Collectionnál minden bőr az EU-ban van feldolgozva és kizárólag európai nyersanyagból. A Royal Market nem kereskedik Brazíliából származó bőrrel. Nem támogatjuk az illegális és buja esőerdők pusztulását az a ellenőrizetlen legelők elterjedésének rovására,ahol  szarvasmarhákat tenyésztenek. Az árut a vevőnek házhoz szállítjuk, maximálisan hatékony módon, futárszolgálattal. Nem szennyezzük így a környezetet, és nem pazaroljuk az értékes természeti erőforrásokat, mint az egyedi szállitásnál. A Royal Market újrahasznosítja a hulladékot, mely a bőr feldolgozásából és a kárpit műhelyekből származik, így nem kerül a hulladéklerakókba, hanem a hulladékégetőkbe. Ily módon szeretnénk köszönetet mondani ügyfeleinknek, akik velünk együtt igyekeznek, hogy megvédjük környezetünket.