Elle pi gruppo mastrotto

Elle piA Gruppo Mastrotto csoport 1958-ban alakult, amikor Santo és Bruno az édesapjukkal Arcis-sal az alapjai voltak annak, ami ma egy ipari valóság, melynek a forgalma meghaladja a 450 millió eurót évente. Gyakorlat, szenvedély és kézműves képességek együtt a technikai háttérrel és erős motivációval – ezek a fő jellemzői ennek a vállalatnak, amely feldolgozza a bőrt már több mint 50 éve.

Minden termék a nyersanyagok gondos kiválasztása és a kiváló feldolgozás eredménye. Minden bőr tükrözi a a világ a divat és a dizájn gondos megfigyelését és a fejlett környezetbarát technológia segítségével lett kifejlesztve. A "Diamond Collection" az egyik legerősebb márka. Minden bőr kizárólag minőségi európai nyersanyagokból készül. A Diamond collection a minőség garanciája, mely európai eredetű bőr széles választékát kínálja, kiváló feldolgozást, technológiai kutatás és innováció segítségével, és kielégíti az emberi szenvedélyt és elképzelést egészen a legapróbb részletekig. A folyamatosan bővülő szín és termékpaletta célja az, hogy az ügyfelek számára bizosítja a maximális választékot a modern és hagyományos bőrökből és így biztosítsa a követelményeket a beltér, lakó-és irodabútor gyártás, éttermek, az autóipar és a hajóipar számára.

A Gruppo Mastrotto befektet, és olyan intézkedéseket alkalmaz, amelyek csökkentik a termelés hatását a logisztikára és a környezetre. Ez a politika vezetett a víz alapú végrehajtási folyamatokhoz, víztisztító üzem építésének befejezésére és a CO2-kibocsátás csökkentésére a kogenerációs növényeken keresztül. Az erőforrások hatékony kihasználása és a legjobb technológia alkalmazása lehetővé teszi mindenekfelett az ökológiailag legnagyobb minőségű bőrkitermelést. Konkrét intézkedésekről tanúskodik az UNI EN ISO 9001 minőségi igazolás megszerzése és a környezetvédelmi igazolás az UNI EN ISO 14001 követelményeinek megfelelően.