Hulshof royal dutch tanneries

HulshofRoyal Dutch Tanneries – Hulshof, 1876-ben alakult. 100 év jólét és tisztességes üzletelés után a cég megkapta a rendkívül jelentős "Royal" - királyi díjat. Egyike a világ legnagyobb kiváló minőségű kárpitos bőr gyártójának. Mintegy 300.000 friss (sótlan) északnyugati európai bikabőrt dolgoz fel évente. Ezek a termékek szinte kizárólag a jelentős világpiacokra jutnak, mint a bútorpiac, autóipar, a hajózási és légi iparban. A Hulshof az egyik fő szállítója a legjobbak a legjobbakból bútor márkáknak az Egyesült Államokban. Európában a Hulshof-nak hasonló vezető poziciója van ezen a területen. Annak érdekében, hogy ezt a pozíciót megőrizze, szorosan együttműködik a tervezőkkel, az ügyfelekkel, szállítókkal és a partnerekkel, hogy javíthassa a jelenlegi ajánlatát, mert csak ezen felek kölcsönhatásával tud előrelátni és változtatni a technológiákat és alkalmazkodni a folyamatosan változó életkörnyezethez.

Kétségtelen, hogy a kész bőr minősége a minőségi alapanyagokkal kezdődik. A Hulshof kizárólag nyugat-európai nyersanyagot használ – ez a legminőségesebb bikabőr, melynek átlagos mérete közel 6 négyzetméter. Ezen nyersanyag minőségéhez hozzájárul a tiszteletteljes bánásmód és az állatállomány alapos állatorvosi ellátása. A nyersanyagot, amit a Hulshof használ soha nem sózzák, mert az károsítja a bőrt, bár ez sok feldolgozónál világszerte természetes. A sózási folyamat kihagyása azt jelenti, hogy a bőr jobb, sokkal lágyabb és kevésbé károsítja a környezetet. A Hulshof bőrök a legmodernebb technológiával és a legújabb fejleményekkel történő tökéletes feldolgozás eredményei. A széles termékválaszték megfelel az Ön egyedi követelményeinek amit egy terméktől elvárhat, és biztosítja a kényelmes használatot, a tartósságot és a fenntarthatóságot sok éven keresztül. Ezek a bőrök úgy vannak feldolgozva, hogy közben a legnagyobb hangsúlyt az ökológia kapja. A termékek így automatikusan magasabb értéket kapnak.

Az Hulshof ereje és a 80-as évektől folyamatosan folytatódó növekedés, átlagosan több mint 10%-kal évente, a nagyon stabil termelési folyamat (ISO 9001 - 2000) és a magasan képzett fejlesztői csapat, akik folyamatosan új ötleteket fejlesztenek a bútoripar számára közös kombinációja. A termelés bővülése az ökológiára történő nagy hangsúllyal megy végbe. Erre a célra épült, a legmodernebb high-tech anaerob biológiai tisztitó részleg. Ezen kívül a Hulshof minimális kibocsátású és energiafogyasztású berendezéseket használ. A vállalati politika ezen folyamatok folyamatos fejlesztésére irányul, melynek az eredménye a "törődés és a profit" díj lett 2004-ben. Hulshof volt az első cserzőüzem a világon, mely egy teljesen ökológiai terméket hozott létre. A vegyszereket biológiailag lebomló összetevőkkel történő helyettesítéssel és képletek alkalmazásával képes előállítani teljesen ökológiai bőrt - a bőr biológiailag lebomló, és ezért nincs negatív hatással a környezetre miután elhasználódott. A legújabb vizsgálatok kimutatták, hogy a Hulshof termelés megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is.